Trenutak o kom govori ceo svet: Vilijam i Hari ponovo pričaju VIDEO

Prinčevi Vilijam i Hari viđeni su kako razgovaraju dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa nakon sahrane svog dede, princa Filipa.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.04.2021.

17:45

Trenutak o kom govori ceo svet: Vilijam i Hari ponovo pričaju VIDEO
Foto: Profimedia

Vojvoda od Saseksa i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža viđeni su kako zajedno razgovaraju nakon što su napustili sahranu.

Ostali članovi kraljevske porodice udaljili su se od kapele u malim grupama, ćaskajući dok su šetali suncem obasjanim imanjem.

Kraljica donela neočekivanu odluku za Harija i Vilijama

Kraljica je predvodila kraljevsku porodicu iz kapele, a sledili su je princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola.

Ona je kratko razgovarala sa vindzorskim đakonom ispred kapele pre nego što je ušla u kola. Nakon odvojenog ulaska u službu, vojvoda od Saseksa i vojvoda od Kembridža sedeli su jedan nasuprot drugog u kapeli Svetog Đorđa, dok su se braća opraštala od svog dede.

Kraljica objavila omiljenu fotografiju s pokojnim suprugom FOTO

Braća koja su navodno imala težak odnos poslednjih godina, suočili su se jedni s drugima u krugu samo 30 članova porodice na sahrani vojvode od Edinburga.

Dok se Vilijam zajedno sa suprugom vojvotkinjom od Kembridža, Hari je sedeo sam, jer njegova supruga Megan Markl nije mogla da putuje jer je u poodmakloj trudnoći. Ipak, ona se porukom i vencem oprostila od princa Filipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: