Kanje Vest, Vil Smit, a sada hoće i Dvejn Džonson

Američki glumac Dvejn Džonson istakao kako ne odbacuje mogućnost kandidature na izborima, nakon što su rezultati Njusvikove ankete pokazali da ima veliku naklonost građana kao potencijalni novi predsdednik SAD-a.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

13:47

Kanje Vest, Vil Smit, a sada hoće i Dvejn Džonson
EPA-EFE/NINA PROMMER

"Ako se ikada dogodi bila bi mi čast da vam služim, narode", kazao je Džonson povodom rezultata ankete koja navodi da najmanje 46 posto Amerikanaca podržava Džonsona u kandidaturi za predsednika ove zemlje.

"Mislim da naši osnivači nikad nisu zamišljali dva metra visokog, ćelavog, tetoviranog, poluafroamerikanca - polusamoanaca koji pije tekilu, na mestu predsednika - ali ako se ikad dogodi bila bi mi čast služiti vama, narodu ", napisao je Džonson na Instagramu.

Ove vesti možda neće biti iznenađujuće za sve, jer je Džonson u prošlosti istakao da je razmišljao o bavljenju politikom, posebno mogućnošću kandidature za predsednika. Džonson je još 2017. godine tu opciju okarakterisao "stvarnom mogućnošću".

Posle Kanjea Vesta - Vil Smit

"Osećam se kao da sam sada u položaju u kojem moja reč ima veliku težinu i uticaj", rekao je tada Džonson, prenosi "Kliks".

Takođe, u prošlosti se nije ustručavao iskazati svoje političke stavove te je tako u junu 2020. godine objavio video u kojem kritikuje vođstvo Donalda Trampa i njegov angažman vezan za pandemiju koronavirusa.

"Gde si ti? Gde je naš vođa? Gde je naš vođa u ovom trenutku? U ovo vreme kada je naša zemlja na kolenima, preklinjući, moleći, povređena, besna, frustrirana, u bolovima?", kazao je tada Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: