"Ono crveno, što puza, to je moja žena": Profesor hit na mrežama

Onlajn predavanja, koja su postala praksa zbog pandemije koronavirusa, ne moraju biti monotona, u šta su se nedavno uverili studenti Medicinskog fakulteta.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

10:43

Foto: Printscreen

Naime, profesor patologije Ivan Boričić postao je hit na društvenim mrežama zbog snimka na kom se vidi kako, dok on predaje studentima, žena puzi po podu, dok pokušava "neprimetno" da izađe iz kadra.

Profesor je nakratko zastao, prekinuo izlaganje, a onda objasnio o čemu se radi.

"Što se tiče hemohromatoze...", započeo je da priča profesor, a onda je ućutao i napravio grimasu kada je u kadru uočio svoju ženu koja je puzala kako bi izašla iz sobe, a zatim nastavio:

"Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja...Znači..."

Inače, profesor Boričić je i ranije izazvao pažnju na društvenim mrežama, jer je studentima ispit iz patologije zakazao pod orahom.

"Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha kod Instituta za patologiju. Čekajte me ispred instituta, ispiti su javni", napisao je tada prof. dr Boričić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: