Ponovo se oglasila Danijela Štajnfeld FOTO

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila glumca branislava Lečića da ju je silovao, ponovo se oglasila.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.04.2021.

21:26

Ponovo se oglasila Danijela Štajnfeld FOTO
Foto: Printskrin/TV Prva

Podsetimo, ona je danas pružila podršku nekadašnjoj glumici Merimi Isaković, koja je danas javno prvi put otkrila da ju je Lečić, kako tvrdi napastvovao.

Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, rekavši da, od otvaranja ovog slučaja, u njen inboks stiže mnoštvo poruka devojaka koje su prošle kroz istu ili sličnu situaciju.

"U proteklih nekoliko dana sam dobila poruke od mnogih koji su preživeli slično. Ovo su samo neke od njih. Toliko mi je žao što ste morali to proživeti. Hvala na poverenju i podršci. Nismo same i reći ćemo kad budemo spremne", napisala je Danijela priloživši poruke koje su joj stizale u vidu fotografija.

Podsetimo, Štajnfeld je ranije danas zahvalila koleginici Merimi Isaković, koja je takođe nakon nje, optužila glumca Branislava Lečića za pokušaj silovanja.

"Hvala, Merima, što si održala reč", napisala je Štajnfeldova na Instagramu, navodeći da je još jedna žrtva izašla u javnost optužujući istog počinioca za, kako je navela, zločin koji se dogodio pre 40 godina.
Podsetimo, Danijela Štajnfeld je 22. marta otkrila javnosti da ju je silovao glumac Branislav Lečić. Informacija da je bila žrtva silovanja objavljena je u avgustu 2020. godine, kada je u dokumentarcu "Hold me right" rekla da ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: