Stigao odgovor o Lečiću: Ne oseća se dobro

Glumac Branislav Lečić nije se danas obraćao javnosti, a napokon je stigao odgovor nakon optužbe glumice Merime Isaković da je pokušao da je siluje.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.04.2021.

18:10

Stigao odgovor o Lečiću: Ne oseća se dobro
Foto: e-stock/aleksandar baclija

Lečić danas, tokom čitavog dana, nije bio dostupan za komentar povodom novih optužbi sa seksualno zlostavljanje - ovaj put optužila ga je koleginica Merima Isaković, koja je navela da ju je glumac napastvovao 1978. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog čega se ponovo digla prašina u javnosti.

Lečićeva PR služba je poslala saopštenje tim povodom.

"Poštovani novinari, obaveštavamo vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro. Unapred zahvalni, PR tim Branislava Lečića", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: