Ovog puta Lečić bez komentara

Nakon tvrdnje glumice Merime Isaković da ju je Branislav Lečić seksualno napastvovao, glumac se još nije oglasio u javnosti.

Život

Izvor: A.S.

Četvrtak, 08.04.2021.

12:40

Ovog puta Lečić bez komentara
Foto: Printscreen/Prva TV

Nakon što je glumica Merima Isaković javno optužila Branislava Lečića za pokušaj silovanja, redakcija B92.net pokušala je da od glumca dobije komentar povodom nove optužbe, ali se on nije javio na telefon.

"Sada ne možeš pobeći od mene"; "Stao je tek kad sam povratila"; "Pitao je 'Foliraš me?'"

Takođe, Lečić se nije oglašavao ni na društvenim mrežama, za razliku od prethodnog puta, kada je, ubrzo nakon izjave glumice Danijele Štajnfeld da ju je "dragi kolega" silovao u maju 2012. godine, Lečić za medije izjavio:

"Moram da dobijem zvaničnu informaciju, imaću posle toga komentar".

Merima Isaković: "Svedočiću protiv Lečića ako me pozovu"

Odmah zatim je rekao da je optužba Danijele Štajnfeld "najgnusnija laž" i da on "apsolutno poštuje zakon i pravne institucije ove države" Potom se Lečić oglasio na svom nalogu na Tviteru, kratko napisavši: "Ljudi, samo polako!". Takođe, javnosti se obratio i 16-minutnim video-snimkom, u kom je rekao da "i on ima dušu i da postoji žena u njemu koja je takođe silovana".

Lečićevo obraćanje javnosti - po osmi-deveti put

Na kraju, nakon što je tokom dana dao izjavu u Tužilaštvu, Lečić je rekao da se više neće oglašavati u medijima, ali je već uveče objavio video-poruku na svom nalogu na Fejsbuku.

"Samo za moje partijske drugove i sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić samo može da leči, a nikako ne može da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf prošao."

Ovoga puta, za razliku od prvog, Lečić je bez komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: