Rijana upala na protest: "To si ti?"

U ponedeljak je u Njujorku održan protest pod nazivom "Stop Asian Hate" (Prestanite da mrzite Azijce!), kojem je u inkognito izdanju, s maskom na licu i velikim sunčanim naočarima, učestvovala i svetski poznata pevačica Rijana.

Život

Izvor: B92, Jutarnji list

Sreda, 07.04.2021.

08:49

Rijana upala na protest:
Foto: Profimedia

Jedan od učesnika snimao je i zatražio od Rijane da mu da svoj Instagram, kako bi mogao da je taguje.

Ona je pristala i upisala svoje ime na njegovom mobilnom telefonu, a momak je ostao u neverici zato što nije prepoznao zvezdu.

"To si ti?", pitao ju je šokirano, a Rijana se glasno nasmejala.

Čitava situacija je snimljena i postala je viralna na društvenim mrežama. Na snimku se čuje i kako Rijana objašnjava zašto je ime upisivala pomalo nespretno, člancima prstiju umesto jagodicama.

"Imam velike nokte", smireno je objasnila momku.

Rijana se protestu pridružila bez najave, stopila se u masu i plesala uz muziku koja je svirala u pozadini. Bila je sa svojom asistentkinjom Tinom Truong, koja je sve snimala za Instagram. Inače, u Americi je mržnja prema Azijcima goruća tema, a proteste su izazvali događaji od prošlog meseca u Atlanti, kada je u salonima za masažu ubijeno osmoro ljudi, od kojih su šest bile žene poreklom iz Azije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: