Gde je sada Branislav Lečić?

Glumac Branislav Lečić, nakon što ga je Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, navodno je odlučio da ode van Beograda.

Život

Izvor: Avaz.ba

Ponedeljak, 05.04.2021.

12:33

Gde je sada Branislav Lečić?
Foto: e-stock/aleksandar baclija

Glumac Branislav Lečić se navodno nalazi u svojoj vikendici u Ritopeku.

Šokantna izjava Lidije Vukićević: "Kako mene niko nije silovao?"


"Leki se izvrnuo život naopačke. Ostao je bez važne uloge u predstavi 'Kada su cvetale tikve', koju je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu, a i još neki angažmani su mu otkazani, veliki broj kolega je stao uz Danijelu, a čak i neki koji to nisu uradili javno su prestali da mu se javljaju", navodi izvor.

Šifrovana poruka Ane Lečić

Njegova bivša supruga Nina Radulović oglasila se nakon skandala, kada je njihovom sinu slavila rođendan, a Leka navodno nije prisustvovao slavlju.

"Dečak nekoliko dana nije išao u školu da bi izbegao potencijalne neprijatnosti. On je napunio 10 godina, ali je veliko slavlje izostalo zbog pandemije. Nina mu je napravila mini-žurku u stanu na Karaburmi, međutim, Leka se nije pojavio. Razgovarali su i odlučili da je tako najbolje. Nina i njeni roditelji veruju u nevinost. Ona mu je rekla da će svedočiti na suđenju, ukoliko do njega dođe", dodao je izvor, navodi "Avaz".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: