Velisavljević na ivici suza na Televiziji Prva: "Lepi Glogi..." VIDEO

Vlasta Velisavljević je tokom svoje bogate karijere sarađivao sa mnogim glumcima, a posebno je vezan za Nebojšu Glogovca, koji je preminuo pre 3 godine.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.03.2021.

21:00

Velisavljević na ivici suza na Televiziji Prva:
Foto: Printscreen/TV Prva

Vlasta, koji nas je napustio danas u 95. godini, svojevremeno je gostovao na Televiziji Prva, u emisiji u kojoj se glumac prisećao svoje mladosti, prijatelja i uloga.

Velisavljeviću su pokazivane različite fotografije koje je komentarisao, ali zanemeo je kada je na red došla zajednička fotografija sa Glogovcem, dok su zajedno na sceni igrali u predstavi "Hamlet".

U studiju se tada čuo muk, a voditeljka Marija Savić Stamenić rekla je da čovek može samo da zanemi pored ove fotografije.

Mračan period Vlaste Velisavljevića: Završio na Golom otoku jer nije hteo da izda kuma "Lepi Glogi, mogu li da ga pomilujem?", upitao je Vlasta i pružio ruku ka monitoru.

Rekao je u ovom gostovanju da Glogovac nedostaje i bajkerima, jer je stalno vozio motor, te iskazao razočaranje jer njegov dragi prijatelj nije dobio svoju ulicu u Pančevu.

Vlasta i Nebojša bili su članovi Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a iz ove kulturne ustanove oprostili su se od Velisavljevića njihovom zajedničkom fotografijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: