Ovako je Vlasta govorio: "Sve je bliži onaj dan. Gledam da ga eskiviram, ali izgleda da ne može"

Slavni glumac Vlasta Velisavljević umro je u 94. godini, od posledica koronavirusa. Pre nego što je hospitalizovan pričao je kako je provodio dane za vreme pandemije.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.03.2021.

09:42

Ovako je Vlasta govorio:
Foto: e-stock/mn press

"Dani, idu, ali u mom slučaju i godine. Sve je bliži onaj dan. Gledam da ga eskiviram, ali izgleda da ne može. On je neminovan. Dani mi protiču u eskivaži. Eskivaža, znate, to je izbegavanje udaraca, recimo u boksu. Trenutno eskiviram ovu koronu i za sada uspešno bežim. ‘Ajde da kucnem u drvo. Vakcinisao sam se, dobio sam uverenje da mogu da putujem. A gde sada da putujem? Ja bih u Ameriku. Ali ne vredi, ne mogu. Tamo je skupo, mene su tamo i zaboravili, ne javljaju se više. Moja kćerka živi u Pensilvaniji", rekao je za "serbiantimes.info".

Vlastimir Vlasta Velisavljević preminuo je danas u Beogradu. Bio je jugoslovenski i srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac koji je na sceni proveo više od 70 godina, ostvarivši se u više od 350 uloga.

Iza sebe je ostavio suprugu Nadu Velisavljević, a iz braka sa bivšom suprugom Božicom ima ćerku Dubravku. Glumac je nedavno prebačen KBC Dragiša Mišović, a gde je stigao sa jako lošim rezultatima.

Njegova supruga je, pre nekoliko dana, za naš portal rekla da su najbolji lekari uz njega. Nažalost, Vlasta je izgubio bitku sa koronavirusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: