Mirjana Karanović: "Odbijam da igram sa Branislavom Lečićem"

Glumica Mirjana Karanović oglasila se povodom toga što je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2021.

16:15

Mirjana Karanović:
Foto: Profimedia

"Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi 'Mamu mu je*em ko je prvi počeo', u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac", glasi mejl koji je glumica poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a koji je objavila na Instagramu.

Mirjana Karanović je prethodnom objavom već pružila podršku Danijeli Štajnfeld.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je juče otkrila Višem tužilaštvu u Beogradu ime osobe koju optužuje za silovanje, a ubrzo se saznalo da je u pitanju njen kolega Branislav Lečić. On je, još tada, reagovao izjavom da je u pitanju "najgnusnija laž".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

276 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: