Lečićeva ćerka: "Znam kakav je moj otac i tu sam mirna"

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje, ćerka glumca rekla je da je potresena situacijom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

15:53

Lečićeva ćerka:
Foto: profimedia/DOJCINOVIC SVETLANA/SIPA/1906191418

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za silovanje. Danijela Štajnfeld, koja je pre nekoliko meseci uzdrmala javnost pričom o "moćniku iz filmske industrije" koji ju je napastvovao, u izjavi Tužilaštvu rekla je da je to bio Lečić.

Oglasila se i Milena Radulović FOTO

Lečić se kratko oglasio i najpre rekao da ne bi komentarisao osetljivo pitanje, potom da su optužbe za silovanje "najgnusnija laž".

Njegova ćerka Ana Lečić prvo nije htela da govori za medije jer je bila na fakultetu, pa se onda oglasila.

Jelena Tinska izvređala Danijelu Štajnfeld: "Jadne, sad im se dopalo da budu popularne"

Rekla je kako se oseća ovim povodom i kako doživljava optužbe protiv njenog oca.

"Preteško je uopšte odgovoriti na ovakve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem jeste da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo", rekla je Ana Lečić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: