Devojka optužila Armija Hamera za silovanje: "Mislila sam da će da me ubije"

Devojka po imeni Efi optužila je holivudskog glumca Armija Hamera da ju je pre četiri godine silovao u Los Anđelesu.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.03.2021.

11:15

Devojka optužila Armija Hamera za silovanje:
Foto: Profimedia

Advokatica, braniteljka te devojke Glorija Alred na konferenciji za medije rekla je da su se njih dvoje upoznali preko Fejsbuka i da su počeli da se zabavljaju u vreme dok je glumac bio u braku, a ona je tada imala 20 godina, piše Rojters.

Konferencija za novinare održana je preko Zuma i u nju se uključila i Efi, koja je novinarima rekla da ju je Hamer silovao četiri sata. Tvrdi da joj je glumac tada nekoliko puta udarao glavom o zid, što je bio samo deo njegovog nasilnog ponašanja.

"Mislila sam da će da me ubije", poručila je Efi.

Advokatica devojke je predočila novinarima fotografije povreda njene klijentkinje koje je ujedno dostavila i policiji Los Anđelesa, te je od njih zatražila da istraže slučaj.

Ujedno, novinarima je dostavila zajedničke fotografije glumca i devojke u vreme dok su bili u kratkotrajnoj vezi. Međutim, kada su je pitali hoće li da tuži Hamera, advokatica je izjavila da joj to u ovom trenutku nije namera.
Foto: EPA/ NINA PROMMER
Britanski list "Gardijan" uspostavio je kontakt sa advokatom Armija Hamera, koji im je dostavio SMS poruke koje je glumcu slala devojka koja ga optužuje za silovanje. Iz tih poruka, piše Gardijan, zaključuje se da ga mu je ona slala u julu prošle godine te mu je sugerisala "ekstremni seks".

"Od prvog dana gospodin Hamer tvrdi da su sve njegove interakcije s devojkom koja ga optužuje, kao i sa svakom njegovom seksualnom partnerkom, bile obostrano saglasne, uz unapred dogovoreno zajedničko učestvovanje", izjavio je advokat.

Nakon što su nedavno u javnost procurila dopisivanja Armija Hamera s bivšim ljubavnicama u kojima im je predlagao razne oblike ekstremnog seksa, pre nedelju dana objavljen je tekst u magazinu "Veniti fer" u kojem je Pejdž Lorenc, njegova bivša devojka, rekla da je Hamer zastrašujuća osoba.

"Znao je da mi govori čudne stvari, poput 'želio bih da pojedem tvoja rebra'". I na taj je tekst reagovao Hamerov advokat, koji je naveo isto što je naveo u slučaju s najnovijom optužbom.

Hamer se razveo od svoje supruge Elizabet Čejmbers u julu prošle godine. Zbog ove medijske afere nekoliko dana pre početka snimanja napustio je film "Shotgun Wedding" u kojem je trebalo da glumi sa Dženifer Lopez. Nekoliko dana kasnije izgubio je ulogu u seriji "The Offer" koja govori o tome kako je sniman film "Kum".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: