Kraljevska biografkinja: Princ Vilijam je posebno uznemiren zbog Kejt

Intervju koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri uzburkao je strasti u kraljevskoj porodici, pa ni princ Vilijam nije ostao ravnodušan.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.03.2021.

09:21

Kraljevska biografkinja: Princ Vilijam je posebno uznemiren zbog Kejt
EPA-EFE/Brian Lawless / POOL

Sudeći po rečima Peni Džunor, koja je napisala biografije Harija i Vilijama, posebno ga je uznemirilo to što je Megan Markl optužila njegovu suprugu Kejt Midlton da ju je rasplakala.

"Vilijam je vrlo zaštitnički nastrojen prema Kejt i ume veoma da se naljuti. Prikazati Kejt u negativnom svetlu je gore nego da ste njega napali", rekla je Peni Džunor.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Omid Skobi, novinar koji je i autor biografije Megan i Harija, analizirao je deo u kom Megan spominje Kejt Midlton, priloživši mejl koji je Megan navodno poslala zaposlenima, a u kom kaže da "Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palata) i prizna ko je koga rasplakao".

O detaljima Megan Markl nije mnogo govorila u intervjuu sa Oprom. Rekla je samo kako je "Kejt bila uznemirena zbog nekih haljina", i kako se "posle izvinila, i sve je bilo u redu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: