Kraljica Elizabeta "stalno na kriznim sastancima" zbog intervjua

Britanska kraljica Elizabeta II ne prestaje da radi na poboljšanju reputacije svoje porodice nakon intervjua princa Harija i njegove supruge Megan Markl.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.03.2021.

16:52

Kraljica Elizabeta
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako ona, navodno, nije gledala intervju, pomoćnici Bakingemske palate su je temeljno informisali o tvrdnjama koje su Hari i Megan izneli u vezi s kraljevskom porodicom.

"Od intervjua, kraljica jedva da je imala vremena za sebe, jer je bila na stalnim kriznim sastancima", rekao je izvor britanskim medijima, prenosi US magazin.

Otkriva i da je kraljica "uvek bila blagog stava prema Hariju i pazila je na njega, pa je neverovatno povređena i šokirana što je do toga došlo".

"Pokušava da bude razumna i stvari sagleda iz Harijeve perspektive, ali teško je prihvatiti navode koje su izneli princ i Megan. Intervju je 'razorio' kraljevsku porodicu", rekao je izvor, piše portal Kliks.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: