Desetine hiljada potpisalo peticiju: "Vratite nam Pirsa Morgana"

Iako je voditelj Pirs Morgan mnoge iznervirao svojim izjavama nakon što su Megan Markl i princ Hari u bombastičnom intervjuu otkrili detalje života u Bakingemskoj palati, i zbog njih i dao otkaz, mnogi gledaoci su se javili tražeći da se on vrati na svoj posao.

Život

Izvor: B92

Petak, 12.03.2021.

12:26

Desetine hiljada potpisalo peticiju:
Foto: Profimedia

Naime, nakon što je Morgan (55) dao otkaz na mestu voditelja emisije "Good Morning Britain", desetihe hiljada ljudi potpisalo je peticiju da se vrati na radno mesto.

Tri digitalne kampanje podstiču šefove ITV-a da voditelja vrate na posao, a jedna od njih optužila je kanal za "užasno" ponašanje prema Morganu, dok su drugi pisali da je to što je otišao sa televizije "apsolutna farsa".

I na društvenim mrežama došlo je do rasprave na ovu temu. Gledaoci emisije poručili su da će prestati da je gledaju ukoliko se Pirs ne vrati na posao.

Do čitavog skandala i otkaza voditelja došlo je nakon što je u emisiji komentarisao izjave Megan Markl (39) koje je ona dala u intervjuu s voditeljkom Oprom Vinfri (67). Zbog komentara je naišao na brojne kritike, a strani mediji pišu da mu je bilo naređeno da se izvini. Međutim, Morgan je rekao da je samo izneo svoja mišljenja te da ima pravo na to.
Foto: Profimedia
"Ako moram da padnem zbog izražavanja iskrenog mišljenja o Megan Markl i svemu onome što je rekla u intervjuu, neka bude tako", rekao je Morgan, prenosi Dejlil mejl.

Podsetimo, Pirs Morgan je nedavno izjavio kako "ne bi verovao Megan Markl ni da mu čita vremensku prognozu", nakon intervjua koji su ona i britanski princ Hari dali Opri Vinfri, a u kom su otkrili do sada nepoznate detalje o svom životu u kraljevskoj porodici.

U nizu tvitova koje je objavljivao neposredno nakon što je intervju emitovan, voditelj je branio kraljicu i monarhiju, ali je i odgovarao na optužbe Megan Markl za rasizam koji je doživela kada je bila deo kraljevske porodice, čak je i vređajući da je sve odglumila.

"Da li je kasno za nominacije za Oskara?", "Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu", samo su neke od njegovih objava.

Nezadovoljni gledaoci su pokrenuli lavinu komentara na društvenim mrežama, nezadovoljni ovakvim njegovim stavom i komentarima. Izgleda da im je zahtev da Pirs ode konačno i uspeo.

Nakon dva dana, stigla je i reakcija Bakingemske palate na niz optužbi koje su iznete u ovom intervjuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: