Pre 81 godine sagradio je bolnicu u kojoj se rodio

Čak Noris danas slavi 81. rođendan.

Život

Izvor: B92, J. Ðuriæ

Sreda, 10.03.2021.

08:00

Pre 81 godine sagradio je bolnicu u kojoj se rodio
EPA-EFE/Tamas Kovacs

Rođen je 10. marta 1940. godine u Oklahomi. Još od sredine pedesetih proučava borilačke veštine, a sa tom praksom je počeo u Koreji.

U narednoj deceniji, mnoge poznate ličnosti je obučio tokom karijere, a među njima je bio i čuveni Stiv Mekvin, na čiji nagovor je Čak Noris i uplovio u glumačke vode.

Proslavio se ulogom u filmu "Na zmajevom putu", odakle potiče i čuvna scena borbe između njega i Brusa Lija.

Internetom i dan-danas kruže vicevi koji ga veličaju. Kažu da je jednom obarao ruke sa Supermenom, a da je gubitnik morao da nosi crveni donji veš preko pantalona ceo život... ko će ga znati.

Prošle godine smo vas zamolili da nam napišete najbolji vic koji znate o Čaku Norisu. Izdvojili smo pet najzanimljivijih, a u anketi možete da glasate za pobednika.

Ne bi bilo loše da se i još jednom svi zajedno nasmejemo - sigurno znate bar jedan vic o Čaku Norisu, pa vas pozivamo da nam u komentarima napišete koji je vaš omiljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

245 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: