Oluja ne jenjava: Uraganke se ne obaziru na negativne komentare

Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević poručile su danas da se ne obaziru mnogo na uragan loših komentara koji su nastali nakon tizera pa posle i objave pesme "Loco loco" kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu u Roterdamu.

Život

Izvor: S.D.

Utorak, 09.03.2021.

14:20

Oluja ne jenjava: Uraganke se ne obaziru na negativne komentare
Foto: Ðorðe Bukviæ

Ali oblaci negativnosti nisu se povukli i oluja oko spota koju je režirao Dejan Milićević nije se smirila.

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

"Mislim da imamo veće šanse ukoliko tih 3 minuta bude crn ekran, bez tona", "Sanja Vučić je odličan vokal, al ovo što pevaju je užasavajuće, i u audio i u vizuelnom smislu. Spotovi kao uvodi u soft pornografiju", "Ne znam što, ali meni je njih prosto žao", neki su od komentara koji su naši čitaoci ostavljali ispod vesti o našim predstavnicama na Evroviziji.
Čitaoci B92.net imali su priliku i da u anketi glasaju da li im se srpski predstavnik dopada - od gotovo 4.000 glasova, 3.024 vas je reklo kako niste zadovoljni.

Osim stava u anketi, naši čitaoci su i u komentarima iskazali mahom negativno mišljenje, kritikujući tekst, način na koji je spot režiran, ali i stilizovanje Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, koje čine grupu "Hurricane".

Zatišje pred uragan: Da li će "Loco loco" ipak pasti na popravnom? Pitali smo naše čitaoce i kakve su nam šanse na najvećem muzičkom takmičenju na svetu.

Gotovo 3.000 čitalaca učestovalo je u ovoj anketi, a nešto manje od polovine smatra da ispadamo u polufinalu, što se najčešće ne dešava Srbiji u ovom takmičenju.

"Da sutra nestane Evrovizija ne bih ni primetio. Jako nebitna stvar, kao Cola light ili bezalkoholno pivo", "Sve zavisi od ugla gledanja, za festival lošeg pop ukusa kao sto je Evrovizija, taman po meri", "Sigurno ispadamo u polufinalu, iz jednog prostog razloga... Ne postoji četvrtfinale", samo su neki od komentara na vesti objavljenoj na našem portalu.

Ko pobeđuje na Evroviziji - dobra pesma, Era Ojdanić ili "bradata žena"?
Međutim, sudeći prema pregledima na Jutjubu, "Loco loco" se nalazi na samom vrhu "trendinga" na ovoj društvenoj mreži, i ima gotovo dva miliona pregleda za samo četiri dana.

Ispod spota na Jutjubu nalaze se ipak bolji komentari, koji su prvenstveno od stranaca.

"Volimo kada se zemlje predstavljaju na svom jeziku", "Ovo je broj jedan u Austriji", "Pesma postaje sve bolja što je više slušaš", "Hurricane su fantastične", "12 poena od Španije", "Samo bih da đuskam", ređaju se neverovatno pozitivni komentari koji žele da Uraganke odnesu pobedu na Evroviziji.

Da li su se vama slegli utisci? Pišite nam u komentarima da li vam se utisak o pesmi "Loco loco" popravio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: