Šta kaže princ Čarls na intervju Megan i Harija?

Britanski prestolonaslednik princ Čarls odbio je da komentariše danas pitanja novinara u vezi s intervjuom njegovog sina princa Harija i njegove supruge Megan emitovanim sinoć na američkoj televiziji CBS, javlja Rojters.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 09.03.2021.

14:22

Šta kaže princ Čarls na intervju Megan i Harija?
Foto: EPA/ CLEMENS BILAN / POOL

Agencija navodi da princ Čarls nije želeo da komentariše izjavu Megan Markl tokom razgovora u emisiji Opre Vinfri u kojoj je rekla da je jedan član kraljevske porodice dao rasistički komentar i da je ona bila dovedena do tačke da razmišlja o samoubistvu.

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Princ Čarls se nakon pitanja novinara zaustavio i podigao pogled, ali se onda okrenuo i otišao bez reči, prenosi Rojters.

Intervju Opre Vinfri sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, prema procenama kompanije Nilsen, uživo je pratilo 17,1 milion gledalaca u SAD, a procenjuje se da ga je u Velikoj Britaniji gledalo više od 11 miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: