"Otvoreno. Hrabro. Iskreno. Dostojanstveno" VIDEO

Hju Džekmen komentarisao je "intervju decenije" koji je vodila Opra Vinfri sa princem Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, i pružio je savet svima koji razmišljaju o samoubistvu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2021.

09:35

Foto: Profimedia

Glumac je rekao da su milioni juče "zadivljeno gledali" kako žena "visokog profila" i njen suprug "otvoreno, hrabro, iskreno i dostojanstveno" pričaju o najtežim trenucima svojih života.

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Posebno se osvrnuo na narušeno mentalno zdravlje ovog para, kao i na priznanje Megan Markl da je imala suicidne misli.

Kako navodi u snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, "kada neko potraži pomoć, moramo da ih slušamo", i istakao je da uvek treba potražiti pomoć.

Opra Vinfri tvrdi: Kraljicu nije brinula rasa Harijevog deteta
"Sinoć sam pomislio da svi treba da vide ovo, uvek tražite pomoć, niste sami. Čak i kad je ne nađete odmah, idite negde drugde, nastavite da je tražite, pomoć je uvek tu negde", rekao je Džekmen, koji je u upravnom odboru organizacije koja se bavi prevencijom samoubistva.

Ceo svet čeka intervju: "Ovo je osveta"

"Hvala vam, Megan i Hari, na vašoj hrabrosti", zaključio je Džekmen.

Princ Hari i Megan Markl uzburkali su svetsku javnost intervjuom kod Opre Vinfri u kom su iznosili šokantne razloge zašto su napustili kraljevsku porodicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: