Emotivna poruka Milene Radulović: "U društvu u kom žena prva ustane protiv žene..." FOTO

Glumica Milena Radulović čestitala je emotivnom porukom 8. mart svim ženama.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.03.2021.

17:45

Emotivna poruka Milene Radulović:
Foto: Profimedia/Sergei Karpukhin/TASS

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju sa protesta žena, a uz nju je napisala i citat Roze Luksemburg, jednog od najvećih boraca za ženska prava: "Revolucija će se već sutra 'sa zveketom ponovo uspraviti' i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću."

Pored ovoga, Milena Radulović imala je i poruku za sve žene.

"U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, ko što se u naem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi prekopotrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i 'roditi' svet, u kom će nase ćerke biti jedna drugoj sestre", napisala je ona.

Dodala je i kako je sama osetila, nedavno, da kada se "mi sestre ujedinimo, nema jače sile".

"Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam", zaključuje glumica.

Podsetimo, Milena Radulović je nedavno bila u centru pažnje javnosti kada je izjavila da ju je poznati reditelj Miroslav Mika Aleksić seksualno uznemiravao dok je bila u školi glume kod njega. Njena izjava pokrenula je lavinu drugih, pa je tako Aleksić i dalje u pritvoru i čeka se na konačnu odluku suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: