Severina besna jer spominju "snimak sa jahte": "Vidim pratite i taj deo mog opusa"

Nakon što su je napali zbog objave fotografija iz 2010. na kojima pozira kao biblijski lik Saloma, Severina je odgovarala pratiocima na komentare, a s nekima je ušla i u raspravu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2021.

10:32

Severina besna jer spominju
Foto: Profimedia

Jedna pratiteljica je komentarisala kako je Severina pre nekoliko godina namerno pustila svoj intimni snimak u javnost kako bi privukla pažnju.

"Ovo s jahtom Vam nije trebalo. Pa zar mislite da bih išta snimala nenašminkana i pustila u javnost? Ali vidim, pratite i taj deo mog opusa. Niste jedini dr***ija i zato budite srećni, ima vas i množite se i niko vam ništa ne može. Volimo dr***ije i šaljemo im ljubav", odgovorila joj je Severina.

Komentar, a i Severinin odgovor u međuvremenu su nestali sa Instagrama.

Severina je, doduše, ipak htela i da se našali sa pratiocima koji su komentarisali snimak, te je na pitanje "Kad će novi video, Seve", odgovorila "Kad snimim ploču, srce".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: