Darko Lazić kakvog dosad niste videli FOTO

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Darko Lazić večeras u 21h održaće onlajn koncert ekskluzivno na muzičkoj striming platformi Juboks (Youbox).

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.03.2021.

19:53

Darko Lazić kakvog dosad niste videli FOTO
Foto: Promo

Nakon dugo vremena, ovo će biti prvi Lazićev nastup, a on se potrudio da pruži publici sve ono po čemu je poznat.

"Svi gledaoci željni odlične atmosfere, kafane, provoda i dobre zabave, uživaće u ovom koncertu", poručio je popularni pevač.

U video-najavi koncerta publika je imala priliku da vidi starog i novog Darka, a društvene mreže su pljuštale od komentara i pohvala za njegovu transformaciju.

Pored legendarnih hitova iz svog opusa, Darko Lazić će premijerno uživo izvesti i novu pesmu "Moj otac", koju je posvetio svom ocu.
"Nisam znao ja da cenim sve što si mi dao, čuvao me od svakog zla, ispred mene stao. Sad bih da ti vratim bar na neki način, s anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život majčin", glase stihovi ove emotivne pesme.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Storeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: