Osveta se služi hladna: Restoran izigrao influensera koji je hteo besplatnu hranu

Nakon što se hrvatska influenserka Doris Stanković prošle godine našla u središtu skandala kada je od jednog restorana u Poreču tražila besplatan ručak u zamenu za reklamu na njenom profilu na Instagramu, gotovo ista stvar dogodila se influenseru iz Velike Britanije.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2021.

19:30

Osveta se služi hladna: Restoran izigrao influensera koji je hteo besplatnu hranu
Foto: Profimedia

Novootvoreni restoran "Four Legs" u Londonu dobio je poruku od influensera, u kojoj je tražio besplatnu dostavu pet obroka i ponudio da ih umesto novcem "plati" reklamom, odnosno da ih preporuči svojim pratiocima.

Restoran je na društvenim mrežama objavio skrinšot njihovog razgovora.

"Obraćam vam se da bih pitao da li bi bilo moguće uzeti hranu za nošenje, a u zamenu rado ću vas oglašavati putem svojih Insta Storyja", napisao je influenser. "Naravno, da li biste mogli da dođete po svoju porudžbinu?", odgovorili su mu iz restorana.
Influenser je napisao da može, ali je zatim dodao i da bi, osim za sebe, naručio hranu za celu svoju ekipu.

"To bi bilo pet obroka ukupno, uključujući i moj", naglasio je. Iz restorana su mu u odgovorili da je to previše hrane, ali da će to učiniti ako stavi nekoliko Insta Storyja.

Kada je na to pristao, objasnili su mu gde da dođe po svoju porudžbinu.

"Prošao sam pored bolnice i vidim dva policijska automobila. Jesam li blizu?", upitao ih je.

"Policijska stanica je na kraju ulice", napisali su mu, pa dodali: "Uđi u nju i prijavi sam sebe za zločine protiv ugostitelja".

Objava je u kratkom roku postali hit, a mnogi su stali u odbranu restorana i rekli da neki influenseri previše dopuštaju sebi, navodi Indeks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: