Izgubio na kvizu - uništio studio VIDEO

Takmičar islandskog kviza "Gettu Better" izazvao je neviđeni skandal kada je izrevoltiran nakon što je njegova ekipa izgubila, odlučio da uništi studio.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2021.

13:54

Izgubio na kvizu - uništio studio VIDEO
Ilustracija/Foto: Ollyy/Shutterstock

Njegovo divljanje postalo je hit na društvenim mrežama, a na video-snimku se vidi kako takmičar baca čašu vode, ruši pult i napušta set.

Voditeljka Kristjana Arnarsdotir pokušala je da nastavi sa emisijom, ali kada su se u pozadini i dalje čuli zvukovi razbijanja, odlučila je da ipak prekine snimanje i najavila je reklame.

Inače u kvizu "Gettu Betur" ("Pogodi bolje"), takmiče se dva tima sastavljena od srednjoškolaca ili kolega s fakulteta. Takmičaru je zasmetalo je što su se protivnici javili pre njega i dali tačan odgovor na pitanje, i na taj način osigurali pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: