Princ Hari o svemu što ga tišti: "Nisam napustio kraljevsku porodicu, ali sam morao da odem"

Princ Hari gostovao je u TV emisiji britanskog komičara Džejmsa Kordena i otkrio je da je odlučio da se odrekne kraljevskih dužnosti jer su britanski mediji uništavali njegovo mentalno zdravlje.

Život

Izvor: B92

Petak, 26.02.2021.

11:46

Princ Hari o svemu što ga tišti:
Foto: Profimedia

Sin pokojne princeze Dajane dao je iskreni intervju svom sunarodniku Kordenu u emisiji "The Late Late Show" dok su se u otvorenom autobusu na sprat vozili po Los Anđelesu i pili čaj.

"Ja nisam napustio kraljevsku porodicu, ali sam morao da odem jer je cela situacija uticala na moje psihičko zdravlje. Nalazio sam se u vrlo teškoj situaciji, i mislim da je to mnogo ljudi videlo", rekao je Hari, pa dodao:

"Svi znamo kakvi mogu da budu britanski mediji. Uništavalo me to, bilo je toksično. Uradio sam ono što bi svaki suprug i otac uradio. Morao sam da spasim svoju porodicu."
Foto: Profimedia
Naveo je da nisu "otišli" i što se njega tiče, nikada neće ni otići.

"Moj život je javna služba. Uvek ću davati svoj doprinos, gde god bio i živeo, uvek ću biti isti ja", istakao je on.

U intervjuu koji je pokrivao pregršt tema Hari je otkrio da je kraljica Elizabeta njegovom sinu Arčiju za Božić kupila aparat za vafle, da je znao da je Megan ona prava za njega već na drugom ljubavnom sastanku, da nije obilazio Los Anđeles zbog lokdauna i da mu se sviđa kako je njegova porodica prikazana u Netfliksovoj seriji "Kruna".

Detaljno je podelio svoje utiske o najnovijoj sezoni te serije.

"On se ne pretvaraju da su vesti, to je fikcija. Vrlo je labavo povezana s istinom. Naravno da nije sve tačno, ali daje vam okvirnu ideju o načinu života, o pritiscima stavljanja dužnost iznad porodice, i šta sve može iz toga da proizađe. Mnogo više se osećam ugodno dok gledam ovu seriju nego dok čitam članke u novinama o mojoj porodici, supruzi ili meni. Baš imam s tim problem", priznaje Hari.
Foto: Profimedia
Progovorio je i supruzi Megan Markl, koja je u vreme kada su se upoznali bila glumica.

"Nije toliko bitno gde smo išli nego da smo odmah kliknuli, bilo nam je ugodno od prvog trenutka. zabavljanje s bilo kojim članom kraljevske porodice je drugačije. Svi sastanci se pretvore u večeru ili gledanje televizije", otkrio je.

Rekao je da su proveli mnogo vremena upoznavajući se bez distrakcija, rekavši da je to bilo neverovatno.

Hari tokom razgovora nije krio da uživa da bude otac.

"Ima sjajnu ličnost, već može da spoji tri ili četiri reči, peva pesmice. Njegova prva reč bila je krokodil", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: