Rambo Amadeus pušten iz bolnice: "Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće"

Antonije Pušić, muzičar poznatiji pod umetničkim imenom Rambo Amadeus, pušten je iz bolnice nakon što je prošle nedelje hospitalizovan zbog komplikacija nastalih kovidom 19.

Život

Izvor: B92

Petak, 26.02.2021.

11:29

Rambo Amadeus pušten iz bolnice:
Foto: Marko Zamrznuti tonovi/Shutterstock

Pušić se obratio svojim obožavateljima na svom profilu na Fejsbuku i zahvalio se svima koji su se interesovali za njegovo zdravlje poslednjih dana.

"Treba da se pazim još dvadesetak dana, pa bi onda trebalo da budem opet 'onaj stari'", napisao je Pušić. Rekao je da je imao sreće što je na vreme bio podvrgnut tretmanu na Infektivnoj klinici, gde rade "nadljudi, posvećeni eksperti".

"Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće da na vreme dođe u ruke lekara, a mnogi do juče zdravi i pravi ljudi se bore za život, pa ne mogu da se radujem punog srca što sam pobedio ovaj je**** virus, za koji dugo nisam ni mogao da poverujem da je zapravo - izvanredno podmukao i opasan", nastavlja muzičar, te dodaje:

"Takođe, nemojte se ni vi opuštati, bez obzira jeste li mladi, zdravi, sportisti, da li je neko u vašoj okolini preležao ili nije. Dok se ne vakciniše preko 50 odsto stanovništva, niko nije bezbedan."

Apelovao je na ljude da se pridržavaju distance, da nose maske, i peru ruke, a u video-snimku uz objavu Pušić kaže: "Dome, slatki dome. Šou mora da se nastavi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: