Za sve je kriv taj kovid: Gordon Remzi izgubio 66 miliona evra

Poznati škotski kuvar Gordon Remzi (54) otkrio je da je izgubio 57 miliona funti (66 miliona evra), jer je bio primoran da zatvori restorane većim delom prošle godine.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 23.02.2021.

13:59

Za sve je kriv taj kovid: Gordon Remzi izgubio 66 miliona evra
Foto: Profimedia/©20thCentFox/Courtesy Everett Collection

Kuvar, koji poseduje 35 restorana i planira da otvori još pet u ovoj godini, priznao je da je bio "opustošen" zbog finansijskih posledica pandemije kovida, a samo u januaru je izgubio 11,5 miliona evra za rezervacije u tom mesecu zbog trećeg zaključavanja, preneo je Dejli mejl.

Gordon Remzi je otkrio da je bio primoran da otkaže 22.000 rezervacija za njegove restorane u decembru, jer je Engleska stavljena pod jake restriktivne mere.

"U decembru smo imali gubitak od 11,5 miliona evra rezervacija koje su nestale preko noći. Od 19. marta do 3. februara izgubili smo 66 miliona evra", rekao je poznati kuvar za list San.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: