Pevač istetovirao citat Đorđa Balaševića: "Ostaje mi to što se volimo" FOTO

Večeras su se Novosađani na Keju žrtava racije oprostili od Đorđa Balaševića, a hrvatski pevač Sandi Cenov istetovirao je citat voljenog kantautora.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.02.2021.

21:23

Pevač istetovirao citat Đorđa Balaševića:
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

"Dragi Đole, ja sam tvoj srpski jezik"

"Ostaje mi to što se volimo… Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam meri bio fan Đorđa Balaševića. Šta god da radim – ne mogu tu strašnu istinu da izbacim iz glave. A što je još gore – ni iz srca…. I šta sad!? Svirati i pevati njegove pesme…", napisao je pevač uz sliku tetovaže na svom profilu na Instagramu.
Cenov je isto tako podelio fotografiju sa Balaševićem, na dan kada je slavni muzičar preminuo.

Sin Đorđa Balaševića: "Dete sam velikih, božanskih ljudi. Globalnih autoriteta"

"Kad odeš… Kad te đavo isprati salajačkim sokakom… Jako mi je teško pisati ovaj post. Ovo me dotuklo. Korona, zemljotres, a onda ode i Đole…. Onako, bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obeležili moj život. Dublje od svih mojih idola iz detinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A tačno takav si bio i sam. Ako postoji neka uteha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. I negde u mom oku uvek će se videti trag tih dana, tih pesama…", napisao je tada Cenov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: