Sin Đorđa Balaševića: "Dete sam velikih, božanskih ljudi. Globalnih autoriteta"

Aleksa Balašević, sin Đorđa i Olivere, prošle godine pričao je o velikoj ljubavi oca i majke, te naglasio koliko je ponosan na činjenicu da je njihovo dete.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.02.2021.

12:27

Sin Đorđa Balaševića:
Foto: EPA/FEHIM DEMIR

"Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dete poznatih roditelja, već dete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umetničke dinastije. Globalnih autoriteta", rekao je u intervjuu, prenosi Indeks.

"Dragi Đole, ja sam tvoj srpski jezik"

"Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog deteta, normalnog i ispravnog", dodao je.
Foto: EPA/ FEHIM DEMIR
Aleksa je tada pričao i o svojoj verenici Nikolini.

"Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih", zaključio je.

Đorđe i Olivera Balašević venčali su se 7. maja 1981. godine na skromnoj ceremoniji u Novom Sadu, a u braku su dobili dve ćerke, Jelenu i Jovanu, i sina Aleksu.

Đorđe Balašević je preminuo u petak 19. februara, a sahranjen je juče u Novom Sadu u najužem krugu porodice. Iz braka sa Oliverom ima ćerke Jelenu, Jovanu i sina Aleksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: