Poruka Novaka Đokovića tera suze na oči: Oprostio se od Balaševića FOTO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se povodom smrti Đorđa Balaševića, te naveo da je kantautor "ostavio veliki trag u večnosti".

Život

Izvor: B92

Subota, 20.02.2021.

12:23

Poruka Novaka Đokovića tera suze na oči: Oprostio se od Balaševića FOTO
Foto: Profimedia

Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je juče u 67. godini, a od njega se od juče opraštaju mnoge poznate ličnosti, što iz Srbije, što iz regiona.

I naš najbolji teniser oprostio se danas od Balaševića rečima:

"Srećno ti putovanje prema zvezdama. Hvala ti za stihove koji ostavljaju veliki trag u večnosti", napisao je on na Instagramu, i objavio fotografiju sa stihom:

"Ne vredi nam brinutio deco. Sve to je zapisano tamo negde gore u zvezdama..."
Nikola Jokić slomljen: "Balašević mi je pomogao da 'prevarim' devojku, nisam mu zahvalio"

Balašević je pre nekoliko dana primljen u novosadsku bolnicu, a poznatom srpskom kantautoru juče je pozlilo. Lekari su preduzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Stanje mu se juče dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema.

Višesatni napori lekara Kliničkog centra Vojvodine nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri meseca pre 68. rođendana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: