Gordon Remzi zbija šale posle kontroverzi - ali niko se ne smeje

Gordon Remzi jedva čeka da ponovo izazove pometnju i ponovo se ujedini sa susedima u Kornvolu nakon što je izazvao negodovanje tamošnjih žitelja tokom prvog lokdauna.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.02.2021.

11:38

Gordon Remzi zbija šale posle kontroverzi - ali niko se ne smeje
Foto: Profimedia

Zvezda više kuvarskih emisija i njegova porodica putovali su 250 kilometara od Londona do njihove vikendice vredne 4 miliona funti prošlog maja.

To je razljutilo lokalno stanovništvo jer prema tadašnjim merama lokdauna cela Velika Britanija je trebalo da ostane kod kuće i da ne putuje u druge delove zemlje.

Na pitanje čemu se najviše raduje nakon lokdauna Gordon je rekao listu "The Sun": "Jedva čekam da vidim svoje j**** komšije u Kornvolu".

Potom je nastavio da zbija šale.

"Pozvao sam Džoa Bajdena na doručak... Sačekajte da vidite ko mi dolazi na j***** doručak. Veliki Džo! Komšije će poludeti", rekao je kuvar listu. Gordon, 54, takođe se obratio povodom kontroverrzi nakon što je krenuo u dugu vožnju biciklom u okolini.

"Nije bilo zakona koji bi mi zabranio da vozim bicikl samo sat vremena", naveo je on.

Lokalno stanovništvo Kornvola prošle godine je kritikovalo TV kuvara zbog njegovog putovanja u ovu oblast.

Plašili su se da će biti izloženi koronavirusu koji će Gordon sa porodicom potencijalno "doneti" iz Londona i policija u gradu ponovila je upozorenja za ljude da se "drže podalje od Kornvola".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: