Dokumentarac o Britni razbesneo sve: Pored oca, napadaju i Džastina Timberlejka

Dokumentarni film "The New York Times" o pevačici Britni Spirs imao je američku premijeru imao 6. februara, a već izaziva brojne kontroverze. Obožavatelji velike pop zvezde zgroženi su odnosom muzičke industrije i bliskih ljudi prema njoj.

Život

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2021.

15:10

Dokumentarac o Britni razbesneo sve: Pored oca, napadaju i Džastina Timberlejka
Foto: Profimedia

Nakon što je Britni Spirs (39) imala javni nervni slom 2007. zbog kog je završila u bolnici, njen otac Džejmi (68) dobio je zakonsko starateljstvo nad njom, a pop zvezda pokušava to da promeni sa svojim advokatima.

Više o njihovom neobičnom odnosu fanovi pevačice saznali su i iz dokumentarnog filma pod nazivom "Framing Britney Spears", koji su dugo čekali. Hvaljeni film govori o usponu i padu pevačice i o njenoj borbi da vrati kontrolu nad svojim životom iz ruku nametljivog oca.
Foto: Profimedia
Njeni obožavatelji su još prošle godine na društvenim mrežama pokrenuli inicijativu "Free Britney", kojom su želeli da ukažu na zaveru protiv pop zvezde i na taj način vrše pritisak na sud da revidira raniju odluku.

Nakon nekoliko ročišta, otac pevačice i dalje donosi sve poslovne ali i privatne odluke vezane za Britni, a pevačica je već otvoreno rekla da neće nastaviti sa karijerom, dok god otac pokušava da manipuliše njom.

Britni je izgubila
Foto: Profimedia
Britni je u svet šou-biza ušla već kao dete, a kao tinejdžerka postala je jedna od najvećih zvezda i ljubimica Amerike. Njeni albumi početkom veka rušili su sve rekorde slušanosti i zarade, no pop zvezda u jednom trenutku nije više mogla da se nosi sa slavom s kojom se suočila već u najmlađem dobu.

Pop ikona ima gotovo 40 godina a sud je smatra maloletnom: Javnost zahteva njeno oslobođenje

U dokumentarnom filmu glavni negativac jeste otac Džejmi, ali mnogi fanovi ogorčeni su i zbog ponašanja Džastina Timberlejka, Britninog bivšeg partnera. Smatraju kako je napravio sebi reklamu njihovim raskidom, aludirajući u hitu 'Cry Me A River' da ga je ona prevarila, što je povredilo Britni.
Foto: Profimedia
"Džastin je totalno pao u mojim očima nakon ovoga. Njegov tim odlučio je da od njega napravi žrtvu zbog prodaje albuma i karijere, a nju su uništili. Da stvar bude gora, Britni mu je sve oprostila", jedan je od brojnih komentara s društvenih mreža, koje nisu blagonaklone prema pevaču.

Činjenica da se ženi od 39 godina ne dopušta da sama odlučuje s kim želi da se zabavlja i sarađuje, ali ni da upravlja sopstvenim finansijama jasno govori o poremećenom, mizoginom odnosu prema ženama u muzičkoj industriji, smatraju ljutiti fanovi Britni Spirs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: