Merilin Menson negira navode o zlostavljanju

Izdavačka kuća Merilina Mensona prekinula je saradnju sa rokerom nakon što ga je glumica Evan Rejčel Vud optužila za seksualno i drugo fizičko zlostavljanje, tvrdeći da je tokom njihove veze "izmanipulisana u pokornost".

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2021.

09:32

Merilin Menson negira navode o zlostavljanju
Foto: Profimedia

Menson je optužbe nazvao "užasnim iskrivljavanjem stvarnosti", navodeći da su njegov život i umetnost "magnet za kontroverze" godinama, dodajući da su njegove romantične veze uvek bile "sa pristankom njegovih istomišljenica".

"Nezavisno od toga ko i zašto sada bira da pogrešno predstavi prošlost, ovo je istina", naveo je muzičar.

Vud, koja glumi u HBO seriji "Zapadni svet", poslednjih godina često je govorila o zlostavljanju u vezi, ali nije imenovala tu osobu dok nije objavila u ponedeljak na Instagramu da je u pitanju njen bivši verenik.

Teške optužbe protiv Merilin Mensona: Pevač silovao i zlostavljao pet žena? FOTO

"Ime mog nasilnika je Brajan Varner, svetu poznat i kao Merilin Menson", rekla je Vud.
"Počeo je da me 'grumuje' (neguje i manipuliše godinama) dok sam bila tinejdžerka i užasno me zlostavljao godinama", navela je Vud.

Mensonova izdavačka kuća "Loma Vista Recordings" rekla je u izjavi da će nakon "uznemirujućih navoda" prestati da dalje promoviše njegov trenutni album i da je "takođe odlučila da neće sarađivati sa Merilinom Mensonom na bilo kojim budućim projektima".

Vud i Menson obelodanili su svoju vezu 2007. godine kada je on imao 38, a ona 19 godina, a na kratko su se verili 2010. pre nego što je došlo do raskida.

Vud, sada 33-godišnjakinja, rekla je u svojoj objavi da joj je Manson "isprao mozak" i "izmanipulisao je u pokornost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: