Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: "Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim"

Glumica Eva Ras (80) demantovala je da je u vezi sa Vukom Đuričićem, momkom koji je upola mlađi od nje.

Život

Izvor: B92, Prva TV

Ponedeljak, 25.01.2021.

11:15

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom:
Foto: Printskrin TV Prva

Naime, glumicu je ugostila TV Prva i na pitanje da li je zaista istina ono što pišu mediji da je našla momka i da je u vezi sa Vukom Đuričićem koji ima 40 godina, ona je odgovorila:

"Vi znate da je to glumački skeč, da sam tu igrala tu ženu i to nema veze sa mojim privatnim životom. Ja sam glumica, a inače taj skeč smo snimali i hteli smo da u ovim mutnim vremenima, kada nam je sve zakinuto, kad nas zastrašuju, da nasmejemo ljude", rekla je, te poručila:

"Iz toga ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim ih i sama sam. Ako se usudite da mi se udvarate, dobićete šljagu".
Foto: Printsktin TV Prva
Njih dvoje su naime gostovali u emisiji Ekskluziv kada je Eva Ras rekla:

"Još uvek se kolebam, jer je on suviše mlad. Kad ja budem imala 100 godina, on će imati 50. Mlad je, sladak i visok, sviđa mi se, ali ne mogu", izjavila je Eva, a onda se nadovezao i Đuričić:

"Imam ključ od Evinog srca. Mi se stvarno volimo, ali čekam da mi ostavi svoju penziju. To je moja mala smokvica. Planiramo da odemo na more u maju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: