Mnogi osuđuju njihovu vezu: "Stariji je od oba moja roditelja, ali to nam uopšte ne smeta" FOTO

Alisa Gutjerez (22) i njen partner Piter (56), profesionalni sportski kockar iz Las Vegasa, upoznali su se preko internet-stranice za upoznavanje sponzora kad je frizerka imala 20 godina.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.01.2021.

10:06

Mnogi osuđuju njihovu vezu:
Ilustracija: Profimedia

Kako je rekla, nije se samo zbog novca priključila ovom veb sajtu, već su je "uvek privlačili stariji muškarci".

Par je sad u vezi već skoro tri godine. "Bio sam oženjen 15 godina i razveo se 2010. Alisa je tako draga osoba i nije pokušavala da iskoristi moje bogatstvo poput mnogih drugih devojaka", izjavio je Piter.

I Alisa kaže kako su odmah kliknuli.

"Moji roditelji u to su se vreme razvodili. Imala sam izbor da se preselim kod majke ili oca, ili da živim sama. Bila sam spremna na to. Već sam tražila stan, a Piter mi je doslovno ponudio da se uselim kod njega - imao je viška spavaću sobu i kupatilo u svom stanu", objasnila je.

Budući da joj je Piter bio najstariji partner, Alisa se brinula o tome šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Piterova deca, Pejton (20) i Džena (22), prenosi Index.

"Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici za vezu, i oni su to prihvatili. Ne provodim mnogo vremena sa njegovom decom, ali kad se družimo, lepo je", dodala je.

Piter je rekao kako mu razlika u godinama ne smeta jer oseća jaku fizičku i emocionalnu povezanost s njom.

"Nisam očekivao, ni želeo, da imam dugoročnu vezu sa tako mladom djevojkom. Jednostavno se dogodilo", naglasio je.

Par dobija i negativne reakcije na društvenim mrežama, pa mnogi i osuđuju njihovu vezu zbog razlike u godinama. Ipak, oni kažu kako se ne obaziru na ove kritike, planiraju da se venčaju i imaju decu jednoga dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: