Milica Milša: "Bila sam kod Mike jedan dan. Meni ta atmosfera nije odgovarala" VIDEO

"Nisam mislila da je bilo kakav prestiž upisati školu glume i da je to nešto jako bitno. Bila sam tamo samo jedan jedini dan jer nisam htela da idem više", rekla je glumica Milica Milša, komentarišući slučaj "Aleksić".

Život

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

15:12

Milica Milša:
Foto: Printskrin TV Prva

Ona je to rekla kada ju je u program pozvala TV Prva. Milša je rekla da joj je teško da priča o nekim metodama Mike Aleksića i šta su sve tamo ta deca proživljavala.

"Meni ta atmosfera nije odgovarala, taj pristup profesora prema učenicima, prema deci. Meni se to nije dopalo i zato nisam više bila. Nisam pričala sa nekim mojim kolegama koji su bili tamo, tako ne znam njihova iskustva", objasnila je Milša.

Dejan Pantelić uzrujan u živom programu: "Sramota me je što sam poslao bratanicu kod Aleksića"

Glumica je navela da se na tom jednom času osetila loše, te da nikad ne ostaje tamo gde se oseća loše.

"Imala sam 16-17 godina, pa je možda meni bilo lakše da kažem: 'Ne meni ovde ne prija, ja se ovde osećam loše'", poručila je glumica, te dodala da je velika hrabrost i "velika stvar to što su devojke digle svoj glas i stale u odbranu svih budućih devojaka i žena koje bi bile zlostavljane".

Milša je dodala da nju tokom karijere niko nikada nije omalovažavao ni na snimanju, u pozorištu...

"Ne bih tako nešto ni dozvolila. Ne ostajem nigde gde mi je neprijatno, nisam imala takve slučajeve. Sve svoje poslove, predstave, serije i filmove radila sa osmehom na licu... Ako se ne osećam prijatno, ja tu neću sigurno ostati", poručila je Milša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: