- Vesti -

Dejan Pantelić uzrujan u živom programu: "Sramota me je što sam poslao bratanicu kod Aleksića"

Voditelj Dejan Pantelić uzrujao se u programu uživo na TV Prva u razgovoru sa Biljanom Lajović i priznao da je njegova bratanica upisala školu osramoćenog Miroslava Aleksića zbog njega.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

"Ko je bio nadležan, ko je filtrirao za školu Miroslava Aleksića? Tu se dešavalo svašta i svi su ćutali. Deca su ćutala, trpela, dok neko nije rekao - dosta više", rekao je Pantelić dok je podizao glas.

Voditelj je priznao da je mislio da je škola Aleksića prestižna te je preporučivao i najbližima da budu polaznici ove škole.

"Mog brata ćerka je bila u toj školi na moje insistiranje, to javno kažem. To sam predložio jer su mnoge poznate ličnosti izašle iz te škole, što da ne, ako voli da se bavi tim poslom, to je dobra preporuka", naveo je Pantelić.

"Mene je sramota što sam ja to predložio svom bratu. I ona je trpela, ali neću ja da pričam, neka ona kaže sama...", zaustavio se voditelj.

Pantelić je uputio i izvinjenje Neši Nenadoviću, jer je na voditeljevo insistiranje bratanica upisala školu Aleksića a ne školu Nenadovića.

Ističe da je bitno znati sa koliko godina je Aleksić upoznao svoju sadašnju suprugu i da će se sve promeniti kad to izađe na videlo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu