Dejan Pantelić uzrujan u živom programu: "Sramota me je što sam poslao bratanicu kod Aleksića"

Voditelj Dejan Pantelić uzrujao se u programu uživo na TV Prva u razgovoru sa Biljanom Lajović i priznao da je njegova bratanica upisala školu osramoćenog Miroslava Aleksića zbog njega.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

14:47

Dejan Pantelić uzrujan u živom programu:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Ko je bio nadležan, ko je filtrirao za školu Miroslava Aleksića? Tu se dešavalo svašta i svi su ćutali. Deca su ćutala, trpela, dok neko nije rekao - dosta više", rekao je Pantelić dok je podizao glas.

Voditelj je priznao da je mislio da je škola Aleksića prestižna te je preporučivao i najbližima da budu polaznici ove škole.

"Mog brata ćerka je bila u toj školi na moje insistiranje, to javno kažem. To sam predložio jer su mnoge poznate ličnosti izašle iz te škole, što da ne, ako voli da se bavi tim poslom, to je dobra preporuka", naveo je Pantelić.

"Mene je sramota što sam ja to predložio svom bratu. I ona je trpela, ali neću ja da pričam, neka ona kaže sama...", zaustavio se voditelj.

Pantelić je uputio i izvinjenje Neši Nenadoviću, jer je na voditeljevo insistiranje bratanica upisala školu Aleksića a ne školu Nenadovića.

Ističe da je bitno znati sa koliko godina je Aleksić upoznao svoju sadašnju suprugu i da će se sve promeniti kad to izađe na videlo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: