Mima Karadžić objavio zajedničku fotografiju sa Mirom Furlan: "Plačem što je više nema" FOTO

Glumac Milutin Mima Karadžić objavio je fotografiju sebe i Mire Furlan kada su bili na početku karijere i otkrio koliko ga je šokirala vest da je jugoslovenska kinematografija ostala bez jedne od najvećih glumica.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

14:01

Mima Karadžić objavio zajedničku fotografiju sa Mirom Furlan:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Umrla je Mira Furlan. Imao sam ogromno zadovoljstvo da zajedno snimimo jedan od naših najvećih filmova 'Lepota poroka' u reziji Živka Nikolića. To su bili moji filmski prvenci, imao sam s kim i biti i opstati. Mira je bila divna, sjajna... srećan sam što sam je znao i plačem što je više nema", napisao je glumac na Instagramu.
Karadžić se uključio u jednu emisiju u kojoj je rekao da je bio šokiran kada je čuo o smrti svoje koleginice, i tom prilikom se prisetio snimanja "Lepote poroka".

"Kad je Živko Nikolić pozvao mene da igram u 'Lepoti poroka', došao na sprat i tu je bila Mira, mislim da sam tada video najlepšu čarobnu ženu, koja je imala fantastičan glas. Posle nekoliko dana smo krenuli da snimamo film, uživao sam sa Mirom kao svojom koleginicom, bila je sjajna glumica, koleginica, divan čovek. Imala je predivan osmeh i energiju. To su bili moji počeci, a počeo sam sa Mirom i Živkom, Mirom Banjac. To je bila jedna fantastična ekipa i meni je Mira ostala Mira iz 'Lepote poroka'. Uvek kad pomislim na nju setim se slika iz tog filma. Sreo sam je pre par godina na Sajmu knjiga, ali ono što pamtim je ono najdivnije na svetu o njoj i to će mi zauvek ostati u sećanju. Bila je neponovljiva i fantastična glumica, ne mogu da nađem reči da bih se oprostio od nje", rekao je emotivni Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: