Radmila Živković: "Aleksić je tukao moje dete u školi"

Glumica Radmila Živković, nakon teških iskustava mladih koleginica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljane i uznemiravane od Miroslava Aleksića (68), zgrožena i povređena otkriva kroz šta je njena ćerka Bojana prošla u školi čuvenog nastavnika glume.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

13:29

Radmila Živković:
Foto: Printskrin/TV Prva

Danijela Štajnfeld: "Dala sam snimak silovatelja i iskaz nadležnima i od njih ništa nisam čula"

"To je monstruozno. Ja razumem ove devojke, već žene, koje su ćutale. U našem društvu je tako, sramota je reći da te neko pipao da ti je nešto radio. Ne mogu da shvatim budale koje ih napadaju što ranije nisu ništa rekle. Mora čovek da dođe do psihičkog stadijuma da može da zauzme stav o onome što mu se dešavalo", započela je svoju ispovest glumica o slučaju koji je potresao domaću javnost.

Katarina Žutić: "Aleksić je već mator čovek, žao mi je što se ovo nije desilo ranije" VIDEO

"Nisam imala priliku da budem u takvim grupama, ja sam devojčica koja nije iz Beograda i nisam išla u te školice. To su obične sekcije glume, samo što su pojedinci kao Mika bili posvećeni samo tome. Deca su donosila novac, to je bio 60 evra mesečno... Predator da se tako iživljava nad tuđom decom... Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili bukvalno. To je takav užas, ozlojeđena sam", kaže Živković za "Blic".

"Poraženi" Dragan Petrović Pele: "Zvao sam Mikinu ženu, nisam mogao da je ne okrenem"

Glumica je otkrila da je njenu ćerku Aleksić tukao dok je bila kod njega u školi, i da je ubrzo odustala od njegovih časova.

"Moje dete je išlo kod Mike, hteli smo da ide malo u sekciju, da bude u društvu, provodi slobodno vreme sa svojom generacijom. Išla je tri puta i rekla da neće više da ide: 'On se dere, tukao me je motkom po prstima!' Ko sme to da radi uopšte? Ko sme tvom detetu da kaže da je glupo i ružno? Čovek je degenerik, manijak, ne znam šta da kažem, osim ono čuveno: Sram ga bilo! Treba da dobije maksimalnu kaznu. Sram ga bilo da negira. On treba da bude tamo gde zaslužuje. Da vam ne pričam šta je sve radio kada je postavljen za direktora pozorišta Duško Radović", zaključuje Živković, a ubrzo je te navode njena ćerka Bojana Bambić potvrdila u medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: