Jelena Tinska je dala otkaz zbog Aleksića, ali tvrdi da je njegov pristup bio - pedagoški VIDEO

Posle oglašavanja glumice Milene Radulović, javile su se mnoge poznate ličnosti koje su radile sa Mikom Aleksićem i ispričale njihovo iskustvo. Među njima je i naša glumica i balerina Jelena Tinska, koja kaže da je upravo zbog Mike dala otkaz kada je on postao upravnik pozorišta "Duško Radović".

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2021.

13:50

Jelena Tinska je dala otkaz zbog Aleksića, ali tvrdi da je njegov pristup bio - pedagoški VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Tinska navodi za TV Prva da taj otkaz nema veze sa tekućim slučajem ali da svakako ima sa njegovom ličnošću. Navodi da je 12 godina nosila repertoar pozorišta, a kada je Aleksić došao kao upravnik pozorišta, rekao je da ništa ne valja i da će da prerežira uspešnu pozorišnu predstavu u kojoj je ona glumila.

Dodala je da je Aleksić, kada je počelo bombardovanje, pozvao ceo ansambl na radni zadatak u kome su oni rukama skupljali polomljeno staklo.

"Mi nismo bili njegova ciljna grupa, ali on ima hitlerovsko ponašanje, svi su ga se bojali", kaže Tinska.

Đorđe David "odgovorno tvrdi" da supruga Aleksića nije znala šta se dešava

Uvek je postojao animozitet između njih ali to nije nemalo veze sa seksualnim zlostavljanjem, a kada je dala otkaz, nije je pitao zašto.

"Nije me pitao 'pa vi nosite ceo repertoar, zašto idete', ma zabolelo ga je", kaže ona.

Milena Vasić o Aleksiću i ljudima iz branše: "Prisutan je osećaj mentalnog silovanja"

Navela je da ga je grad smenio za dve godine jer su se ljudi na njega žalili.

Uoči događaja o iznošenju detalja o zlostavljanju od Aleksića, Tinska je rekla da je pogledala snimak koji prikazuje njegov čas.

"On je fenomenalno radio sa decom, on je njima bio i mama i tata", rekla je Tinska, govoreći da je misli da je "Mikin metod" bio pedagoški.

"Evo, Zarića je Aleksić nazivao nosonja, a onda je Zarić rekao da je njegov nos - ponos. Gluma je jako težak posao i morate da se suočite sa svojim manama i to je on vešto radio", rekla je Tinska, dodajući da "takav manipulant kao on zna je u kojoj crkvi da se moli, i da napada slabiju decu."

Oglasio se i Miloš Biković

Navela je da su obe njene ćerke pohađale Aleksićevu školu, ali da su je ubrzo napustile.

"Mi nismo vaspitani tako da na nas neko viče i da nas ponižava. Moja ćerka ima divna usta a on je rekao da krivi usta kad priča, a drugoj je zamerio što se smeje", rekla je Tinska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: