Tihomir Stanić o Mileni Radulović: "Tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje - to je zločin!" VIDEO

Glumac Tihomir Stanić izjavio je na TV "Prva" da se divi Mileni Radulović jer je imala hrabrosti da kaže da je žrtva silovanja vlasnika dramske škole Miroslava Mike Aleksića.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2021.

12:56

Tihomir Stanić o Mileni Radulović:
Foto: Printskrin/TV Prva

" Ja bih pričao o Mileni Radulović, ja joj se divim, ja nju poznajem, to je jedna divna devojka, divna osoba, divna glumica, divan čovek. Saosećam duboko s tim što joj se desilo i divim joj se na načinu na koji je to saopštila", rekao je Stanić.

Naveo je da, sa druge strane, ovaj slučaj može biti, ako ne presudan, ono jako bitan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnostu.

"Duboko poštovanje imam prema bolu žrtava i prema njihovoj odluci da to obelodane. Oduvek u društvima, ne samo našim, to se relativizuje. Priča se zašto je ćutala. Pa molim vas zamislite da se nekom tako nešto desi. To se ne može rečima opisati, to je ... razmišljati i tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje, zašto sad a zašto ne ranije, to je zločin. Ja sam zaista potrešen", rekao je glumac, između ostalog, u razgovoru sa voditeljkom.

Naveo je da niko nije ni slutio šta sve može da se krije.

"Ne mogu čak ni da govorim, ali biće prilike, o ovome će se sigirno još pričati", zaključio je Tihomir Stanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: