- Vesti -

Hana Selimović: "I ja vučem traume iz Mikine škole"

Posle vesti da je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden u policiju zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje, glumica Hana Selimović je navela na Fejsbuku da takođe vuče traume iz perioda kada je kao tinejdžerka pohađala Mikinu grupu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Ona je istakla da je glumica Milena Radulović, koja je iznela u javnost šta se dešavalo u školi Mike Aleksića, uradila važnu stvar i da je "u ovako jezivim situacijama je praznik prisustvovati ženskoj hrabrosti i snazi".

"Ja sam 13 godina išla u tu dramsku grupu. Nisam doživela njen scenario. Dakle, nisam bila seksualno zlostavljana. Ali odande nisam izašla bez trauma. I to nezanemarijivih. I to svi ljudi koji me bolje poznaju znaju", navela je glumica.

Dodala je da je "olakšavajuće znati da to nije neko nedodirljivo zlo koje se perpetuira, bez ikakvih posledica, bez sumnje", ali i da stvari ipak ne mogu da prolaze večno "uz još aplauze o vrsnoj pedagogiji".

Danijela Štajnfeld pružila podršku zlostavljanoj koleginici: "Uz tebe sam"

"Dugo nakon odlaska odatle sam se osećala usamljeno u svom doživljaju grupe, ali sam tada, kao i dalje veoma mlada osoba, prosto zanemarila činjenicu da je tu mnogo uplašenih i ko zna kojim sredstvima obeshrabrenih ili ucenjenih devojaka koje ćute. Sada više ne. Ono što pak jesam znala je da deci mojih prijatelja nikada ne bih rekla – idite na tu audiciju", piše Selimović.

"Zagrljaj za Milenu, i svaku drugu devojku koja je doživela, preživela i sada istupila", završila je svoju objavu ova glumica.

Milena Radulović je uradila jednu važnu stvar. I u ovako jezivim situacijama je praznik prisustvovati ženskoj hrabrosti...

Posted by Hana Selimovic on Saturday, 16 January 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu