Uhapšen glumac iz filma "Gomora": Prodavao drogu na ulicama Napulja

Jednog od glavnih likova čuvenog filma "Gomora", Salvatore Abrucezea, uhapsila je policija u Napulju dok je prodavao drogu.

Život

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.01.2021.

11:15

Uhapšen glumac iz filma
Foto: Profimedia

Ovaj, danas 26. godišnjak, pre 10 godina je kao dečak bio jedna od glavnih likova u filmu "Gomora", piše onlajn novina "Fanpejdž".

"Od zvezda do štale, tužna je parabola glumca-naturščika koji je nakon uspešnog debija u nagrađivanom filmu, imao manje uloge u drugim filmovima", zaključuje list i podseća da su i neki drugi glumci iz filma imali problema sa zakonom.

Policija je Abrucezea uhvatila na delu dok je rasturao drogu, a u toku pretresa kod njega su pronađene razne vrsta droge. Do sada nije bio optuživan.

Film "Gomora" nastao je po romanu italijanskog pisca Roberta Savijano i priča je o jednom ogranku italijanske mafije, Kamori. Pored filma napravljena je i uspešna televizijska serija, za koju se upravo ovih dana u Napulju snima peti nastavak.

Uspeh filma je inspirisao lokalne tur-operatore koji turistima nude za 60 evra posetu mestima, siromašnim kvartovima grada, gde se radnja filma odvija.

Zbog svoga romana, u kom autor iznosi mnoge istinite podatke, Roberto Savijano živi pod 24-časovnom policijskom zaštitom jer mu je mafija pretila ubistvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: