Vruća scena u novoj hit-seriji obradovala publiku: "Moram opet to da pogledam"

Scena iz Netfliksove hi- serije "Bridgerton" postala je gotovo glavna tema na društvenim mrežama. U pitanju je ljubavna scena dvoje likova Sajmona i Dafne koja se odigrava u biblioteci.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.01.2021.

14:39

Vruća scena u novoj hit-seriji obradovala publiku:
Foto: Profimedia

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da je ovo najuzbudljivija scena u Netfliksovim serijama koje je taj servis do sada puštao.

"Otkud im pravo da urade da ta scena izgleda tako dobro? Sad želim da živim u takvoj kući i da doživim takav seks", jedan je od komentara na Tviteru.

Korisnici ove društvene mreže pisali su da nakon te scene žele da imaju u kući merdevine poput tih iz biblioteke, kao i da su "scenaristi za tu epizodu imali samo jednu ideju - napravićemo epizodu o seksu". "Čini mi se da moram opet to da pogledam", još jedan je šaljivi tvit. Međutim, ljude na Tviteru dodatno je oduševila informacija da je vruća scena ujedno bila i prva scena koje su glumci Fibi Dinevor i Redž-Žan Pejdž snimili zajedno.

Premijera serije bila je 25. decembra, a prve prognoze govore da bi to mogla da bude peta najuspešnija serija na Netfliksu svih vremena. Oni naime očekuju da će u prvih 28 dana tu seriju pogledati čak 63 miliona domaćinstava. Serija je inspirirana serijom romana Džulije Kvin, a prati najstariju ćerku moćne porodice Dafne Bridžerton (Phoebe Dynevor) i njene doživljaje na londonskoj sceni, na kojoj je najvažnije dobro se udati. Rege Džin Pejdž, koji tumači lik vojvode Sajmona Hejstingsa, već se spominje kao naslednik Danijela Krejga u franšizi o Džejmsu Bondu, a scene seksa već u prvim epizodama osvojile su gledaoce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: