Bivša Armija Hamera: "Hteo je da mi slomi rebro, isprži i pojede"

Optužbe na račun glumca Armija Hamera, za kog anonimna žena tvrdi da joj je slao uznemirujuće poruke u kojima se spominje kanibalizam, ne prestaju da stižu. Njegova bivša devojka Kortni Vucekovič rekla je da joj je glumac često govorio koji deo njenog tela bi voleo da pojede.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.01.2021.

13:20

Bivša Armija Hamera:
Foto: Profimedia

"Rekao mi je da želi da mi slomi rebro, isprži ga i pojede", rekla je u ekskluzivnom intervjuu za "Page Six" ova 30-godišnja direktorka firme iz Dalasa.

"To je bilo čudno, ali nisam o tome mnogo razmišljala", rekla je i dodala da se glumac čudno ponašao.

"Govorio je da želi da me ugrize. Ako sam slučajno imala malo posekotine na ruci, voleo je da to sisa ili poliže", rekla je Kortni.

Iako Vucekovič, koja je izlazila s Hamerom nekoliko meseci, nije mogla da potvrdi da li poruke koje su objavljene njegove, kaže da je ne bi iznenadilo ako jesu.

"Voli da oseti kožu pod zubima", dodala je. U vezi je doživljavala fizičko i emocionalno nasilje

Kortni je takođe rekla da njihova veza nije samo bila čudna i gruba nego i emocionalno nasilna.

"Ulazi u život na ogroman način. On je osoba koja vam se mora svideti. Toliko je moćan i svestan je toga i koristi to na takav način da bi većina žena pomislila: 'O, Bože, ovo je neverojatno.' Toliko je dobar u manipulisanju i čini sve da pomislite kako se ni prema kome pre nije tako ponašao", ispričala je Vucekovič.

Tvrdi da je Hamer kameleon koji se pretvara u "tačno onakvog kakav treba da bude".

"Isisava svu dobrotu koja vam je ostala", rekla je. "To mi je učinio. Davala sam i davala i davala dok me nije zabolelo."

Kortni tvrdi da je na kraju postao i opsesivan pa je u jednom trenutku počela da ga se plaši. "Sve vreme sam imala osećaj da to nije u redu. Nije dobro", kazala je i dodala kako je sve vreme pio i drogirao se.

"Radio je sa mnom neke stvari koje mi nisu bile ugodne. Iz bogzna kog razloga me uverio da su te stvari u redu i doveo me u neke opasne situacije u kojima se nisam dobro osećala, gde je on jako pio, a ja nisam pila i to me je plašilo. Nisam se osećala ugodno. Na kraju smo radili i neke čudne stvari, uključujući i neke činove u seksu", kazala je, no odbila je da o tome detaljno govori kako ne bi skrenula pažnja s emocionalnog zlostavljanja.

Nakon raskida završila je na lečenju

Kortni tvrdi da je on najnestabilnija osoba koju je upoznala, a nakon raskida veze prijavila se na lečenje kako bi se rešila traume.

"Velika sam zagovornica mentalnog zdravlja i znala sam da moram da potražim stručnu pomoć kako bih sve to ostavila iz sebe", zaključila je.

Hamer tvrdi kako su sve optužbe obična izmišljotina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: