Armi Hamer odgovorio na optužbe o kanibalizmu

Armi Hamer napušta film u kom je trebalo da glumi sa Dženifer Lopez, a sve je to zbog skandala koji uključuje njegove navodne poruke u kojima izražava fantazije o kanibalizmu i seksualnoj dominaciji.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.01.2021.

12:41

Armi Hamer odgovorio na optužbe o kanibalizmu
Foto: Profimedia

"Ne odgovaram na ova sr****, ali u svetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savesti sada da ostavim svoju decu u trajanju od 4 meseca za snimanje filma u Dominikanskoj Republici", rekla je zvezda "The Social Network" stranom mediju TMZ.

Armi je tom prilikom dodao da ga produkcijska kuća "Lajonsgejt" podržava u ovoj odluci i da im je zahvalan na tome.

U pitanju je film "Shotgun Wedding", čije snimanje treba da započne svakog trena.

Izvor blizak produkciji kaže da će Armijeva uloga biti preuređena.

Skandal je počeo nakon što su u javnost prošlog vikenda izašle poruke koje se pripisuju nalogu ovog glumca na Instagramu, a na kojima se čini da Armi zamišlja žene u vrlo eksplicitnim seksualnim scenama, istovremeno razgovarajući o fantazijama o dominaciji i kanibalizmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: