Rebel Vilson otkrila: "Bila sam kidnapovana, pretili su nam oružjem"

Australijska glumica Rebel Vilson otkrila je da je bila žrtva oružane otmice u Africi. Kako kaže, nju i još nekoliko njenih prijateljica otela je grupa muškaraca i bile su zadržane tokom čitave noći.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.01.2021.

14:51

Rebel Vilson otkrila:
EPA-EFE/NEIL HALL

"Desilo se to u Mozambiku. Nekoliko prijateljica i ja vozile smo se na kamionu, a onda su do nas došli ljudi sa vozilom punim oružja", rekla je glumica za televiziju Skaj.

"Imali su velike puške kojima su nam pretili i odveli su nas u napuštenu kuću. Shvatila sam da se zapravo dobro snalazim u kriznim situacijama, jer sam se ponašala kao neki 'vođa tima'. Predložila sam da se držimo za ruke, jer sam se plašila da bi mogli ko zna šta da urade sa nekom od nas tokom noći, ako je izdvoje", objasnila je.

Sledećeg jutra su ih otmičari pustili, a Rebel Vilson smatra kako su otmičari zapravo koristili njihov kamion za šverc, pa su zato morali da ih nateraju da napuste vozilo.

"Samo su došli sledećeg dana i rekli da možemo da idemo, i da je naš kamion spreman. Nekoliko sati kasnije, već smo izašle iz Mozambika. Verovatno su nas koristili za krijumčarenje ilegalne robe na dnu kamiona", smatra glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: