Baka Prase otkrio kakvu mu je poruku poslala Jelena Đoković: "Mi idemo drugim putem"

Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji i kao Baka Prase sa vernim pratiocima podelio je zanimljivu priču koja mu se dogodila kada je postao i zvanično prvi po broju pratilaca na Balkanu.

Život

Izvor: B92, Blic

Sreda, 13.01.2021.

16:03

Baka Prase otkrio kakvu mu je poruku poslala Jelena Đoković:
Foto: Andrew Rowland/Alamy Live News/Profimedia

Naime, Baka Prase je želeo da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi.

Kako bi došao do Novaka, Ilić je odlučio da se prvo javi njegovoj supruzi. Jelena je videla njegovu poruku i odgovorila mu šaljivo.

"Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo", napisala mu je Jelena Đoković, prenosi Blic, te je dodala:

"Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate...".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: