Bivša supruga "zgrožena" ponašanjem Armija Hamera: Veruje da su poruke istinite

Bivša supruga Armija Hamera, Elizabet Čembers, "šokirana je i zgrožena" navodnim glumčevim porukama u kojima raspravlja o fantazijama silovanja i kanibalizmu i "veruje ženama koje istupaju sa ovim tvrdnjama", ekskluzivno je za "Dejli Mejl" rekao njen bliski prijatelj.

Život

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2021.

13:23

Bivša supruga
Foto: Profimedia

Anonimni, sada privatni nalog, "House of Effie", objavio je seriju privatnih poruka sa Instagrama koje je glumac navodno pisao jednoj ženi.

Glumac tek treba da javno odgovori na ove tvrdnje, a višestruki zahtevi za komentare poslati njegovim predstavnicima do sada su ostali bez odgovora.

Navodne poruke datiraju iz 2016. godine, a neke su i od februara 2020. godine, vremenskog perioda u kojem je Hamer (34) još uvek bio oženjen svojom suprugom Čembers (38). Njih dvoje su objavili da je njihov desetogodišnji brak završen u julu, a izvor blizak Čembers priznao je da je bila svesna njegovih neverstava, uključujući i romantičnu vezu sa Lili Džejms, što je dovelo do njihovog razvoda.

Ali Hamerova navodna ekstremne seksualne fantazije su "potpuni šok" za ovu majku dvoje dece, a prijatelj je dodao: "Armi deluje kao čudovište".

"Mnogo tih žena je stupilo u kontakt sa Elizabet i iako u početku to nije želela sebi da prizna, zna da sada govore istinu", rekao je izvor.

Dodaje da Armi ima sasvim drugu stranu koje ona nije bila svesna. Da li je uvek bilo tu, a on je to držao skrivenim ili se dogodilo nešto što ga je potpuno promenilo, ona ne zna. '

Iako poruke nisu verifikovane, korisnik koji je objavio sporne poruke na interent je pokušao da dokaže njihovu autentičnost deljenjem privatnih fotografija za koje se tvrdi da ih je Hamer slao sa svog profila, istog profila od kog su potekle i poruke. Jedna uključuje fotografiju za koju se čini da je poslata sa Hamerovog zvaničnog Instagram naloga na kojoj se hvata za vrat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: